به مناسبت روز جهانی غذا؛

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارائه می شود

تعداد بازدید:۳۱۴
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور» از ارائه بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد.
بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارائه می شود

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل ازموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر قدیر رجب زاده» رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: این بسته تخصصی شامل خدمات آزمایشگاهی، فنی و تخصصی، واگذاری دانش فنی، مشاوره، تحقیق و توسعه، ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت معنوی و آموزش های تخصصی پرسنل و نیروی انسانی شاغل در صنایع غذایی است.

وی با اشاره به شعار سازمان جهانی فائو در روز جهانی غذا بیان کرد: شعار سال ۲۰۲۱ سازمان جهانی فائو " اقدامات ما آینده ما را می سازد؛ تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست و زندگی بهتر" است، که بر اهمیت پژوهش برای داشتن فردایی بهتر اشاره دارد.

دکتر رجب زاده ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با توجه به رسالت های ملی و فرا ملی خود در این عرصه ضمن حمایت های همه جانبه از صنایع غذایی فعال در کشور، تمام تلاش خود را برای انجام پژوهش‌های کاربردی و فناورانه با تاکید بر ارتقای ارزش افزوده، امنیت و ایمنی محصولات غذایی، ارائه خدمات علمی - تخصصی به مراکز صنعتی و ایفای نقش موثر در سیاست‌های ملی انجام داده است.

وی از ارائه بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در هفته غذا به عنوان یکی از اقدامات این موسسه برای ترویج پژوهش و نوآوری در صنعت غذای کشور نام برد و گفت: صاحبان صنایع، دانشجویان و متخصصان صنایع غذایی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در بازه زمانی ۲۴ الی ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۰ با دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شماره های ۳۵۴۲۵۴۰۹-۰۵۱ و ۳۵۴۲۵۳۶۴-۰۵۱ تماس حاصل فرمایند.

ر.ا ۵۲/ س.ر ۶۲

کلید واژه ها: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی