در پژوهش دانشجوی دکتری دانشگاه حکیم سبزواری:

تشخیص زودهنگام فساد مواد غذایی گوشتی توسط نانوکامپوزیت های پلیمری بررسی شد

۲۷ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۹ کد : ۶۲۹۶۸ دستاوردهای دانشگاه ها
تعداد بازدید:۴۹۷
در راستای پژوهش های صورت گرفته در رساله دکتری سمانه متین دوست دانشجوی مشترک گروه مهندسی مواد و پلیمر و گروه برق الکترونیک دانشگاه حکیم سبزواری تشخیص زودهنگام فساد مواد غذایی گوشتی توسط نانوکامپوزیت های پلیمری میسر شد.
تشخیص زودهنگام فساد مواد غذایی گوشتی توسط نانوکامپوزیت های پلیمری بررسی شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه حکیم سبزواری، پس از دفاع از تز دکتری سمانه متین دوست، همکاری وی با اساتید راهنمای خود ادامه یافت و مقاله مروری درخصوص بررسی تشخیص فساد در مواد غذایی گوشتی مدیریت به منظور مدیریت زنجیره مواد غذایی بسته بندی شده با استفاده نانوکامپوزیت پلیمرهای رسانا به پایان رسید.
نتایج حاصل از پژوهش در نشریه Reactive & Functional Polymers با ضریب تاثیر ۳٫۹۷ و جزو مجلات Q1 است.
همچنین این کار پژوهشی توسط دکترغلامعلی فرزی و دکتر بقایی نژاد و دکترشاهرخ آبادی هدایت و به پایان رسیده است.
گفتنی است لینک دسترسی به مجله از طریق آدرس اینترنتی
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1381514821001541 قابل مشاهده است.
ل.س ۴۲/ س. ر ۶۲

کلید واژه ها: حکیم سبزواری