با هدف اجرای شعار سال ۱۴۰۰ در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می‌گیرد؛

تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۶۱۴۳۶ دستاوردهای پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری
تعداد بازدید:۴۵۵
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به اینکه یکی از ماموریت های اصلی این مرکز رفع چالش در حوزه تخصصی صنعت غذا است، گفت: تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با هدف اجرای شعار سال ۱۴۰۰ مبنی بر « تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» از جمله اقدامات این موسسه در نظر گرفته شده است.
تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده در این خصوص اظهار داشت: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها مرجع تخصصی صنعت غذای کشور از ابتدای تاسیس تاکنون تمامی توان خود را جهت پاسخ به نیازها و رفع مشکلات فنی و دانشی اختصاص داده و با ارائه طرح های فناورانه و کاربردی نقش قابل توجهی در جهش تولید و حمایت از صنعت غذای کشور داشته است.
وی افزود: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای اجرای سیاست های تعاملی در محورهایی از جمله انجام طرح های پژوهشی و فناورانه تقاضا محور برای پاسخ‌گویی به نیازهای صنعت و رفع چالش های موجود، طراحی محصول جدید، طراحی یا اصلاح فرایندهای تولید، استفاده از منابع و ظرفیت های داخلی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز صنعت غذا، ارائه خدمات آزمایشگاهی به واحد های صنعتی و همکاری و ارائه خدمات مشاوره ای به واحد های تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی فعالیت دارد.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این موسسه همواره تلاش کرده تا به عنوان یک موسسه ملی در چارچوب وظایف و اختیارات در زمینه پشتیبانی از تولید گام بردارد، تصریح کرد: کارکنان واحدهای صنعت غذا به طور متوسط و در مقایسه با کارکنان سایر صنایع از سطح تحصیلی کمتری برخوردارند و از این رو برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی کاربردی از جمله اقدامات اثرگذار این موسسه برای ارتقای بهره‌وری در صنعت غذا به شمار می‌رود.
دکتر رجب زاده بیان کرد: تلاش در جهت جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع و فناوری‌های بومی، انجام طرح‌های دانشی درخصوص افزایش بهره وری و کیفیت محصولات غذایی، کمک دانشی به فعالان صنعت غذا در جهت تولید محصولات جدید و ورود به بازارهای بین لمللی، کمک به شرکت های دانش بنیان جهت ورود سریع‌تر و مولد در عرصه تولید، ارائه کمک‌های فناورانه در بخش تولید جهت بهره مندی از محصولات سلامت محور، ارائه خدمات سریع و دقیق درخصوص داوری اختراعات ارسالی و تربیت نیروی متخصص و کارآفرین از جمله اهداف و برنامه‌های این موسسه در سال ۱۴۰۰ است.
ل.س ۴۲/ ل. م ۵۴

کلید واژه ها: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی