همزمان با دهه مبارک فجر صورت پذیرفت؛

اجرای فاز دوم طرح صنعتی سازی تجهیزات آشپزخانه غذاخوری دانشگاه حکیم سبزواری

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۴ کد : ۶۰۰۴۵ دستاوردهای دانشگاه ها
تعداد بازدید:۱۸۳
همزمان با ایام‌ا... دهه مبارک فجر، فاز دوم طرح صنعتی‌سازی تجهیزات آشپزخانه غذاخوری دانشگاه حکیم سبزواری با اعتباری بالغ بر چهار میلیاردو صدوبیست و هشت میلیون ریال اجرا شد.
اجرای فاز دوم طرح صنعتی سازی تجهیزات آشپزخانه غذاخوری دانشگاه حکیم سبزواری

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه حکیم سبزواری، علی ذاکری، مدیر دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری، در این خصوص گفت: در طرح صنعتی‌سازی تجهیزات آشپزخانه غذاخوری دانشگاه، چهار دستگاه چلو پز ۳۸۰ لیتری تحت فشار، کباب‌گیر خودکار پرسی، دستگاه شست‌وشوی برنج، گرمخانه طبقاتی و واترجت با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح مکانیزه کردن فرایند آماده‌سازی و طبخ غذا از طریق تامین تجهیزات نوین صنعت غذا است و در صورت تامین اعتبارات لازم و در مراحل بعد اقدامات تکمیلی نیز در این زمینه صورت می‌پذیرد.

گفتنی است مرحله اول طرح ارتقای آشپزخانه غذاخوری دانشگاه حکیم سبزواری در سال ۱۳۹۸ اجرا شده است.

ل.م54