همزمان با دهه مبارک فجر اعلام شد؛

صنعتی‌سازی آشپزخانه و تجهیز غذاخوری‌های دانشگاه ‏بیرجند

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۲ کد : ۵۹۹۵۸ دستاوردهای دانشگاه ها
تعداد بازدید:۵۴۴
همزمان با دهه مبارک فجر، مدیر امور ‏دانشجویی دانشگاه بیرجند، ازصنعتی‌سازی آشپزخانه و تجهیز غذاخوری‌های این دانشگاه ‏خبر داد.
صنعتی‌سازی آشپزخانه و تجهیز غذاخوری‌های دانشگاه ‏بیرجند

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، دکتر حسین خزیمه‌نژاد، مدیر امور ‏دانشجویی دانشگاه بیرجند با اعلام وجود یک ‏آشپزخانه مرکزی جهت طبخ متمرکز غذا و دو غذاخوری واقع در پردیس شوکت‌آباد شامل غذاخوری پردیس برادارن و ‏غذاخوری صدف خواهران و یک غذاخوری واقع در پردیس امیرآباد تحت عنوان غذاخوری گلستان خواهران و برادران ‏گفت: روند صنعتی‌سازی آشپزخانه دانشگاه که از سال‌های قبل آغاز شده است؛ در سال جاری با همت دانشگاه و کمک ‏صندوق رفاه دانشجویان ادامه پیدا کرد.‏
وی به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با صندوق رفاه اشاره کرد و افزود: در این تفاهم‌نامه مشارکت ۵۰ درصدی در جهت تامین ‏۴.۱۹۸.۵۰۰.۰۰۰ ریال برای خرید برخی از تجهیزات مد نظر قرار گرفت و در ادامه پس از خرید و انتقال تجهیزات به ‏آشپزخانه، سهم صندوق در دو قسط به حساب دانشگاه واریز گردید. ‏
مدیر امور دانشجویی دانشگاه بیرجند گفت: یک دستگاه کباب‌پز، یک دستگاه کباب‌گیر، یک دستگاه ظرفشویی صنعتی و پنج ‏دستگاه خورشت‌پز از جمله تجهیزات خریداری شده هستند. همچنین با توجه به برنامه تجمیع دانشکده‌ها و انتقال ‏دانشجویان طی ماه‌های آینده به پردیس شوکت‌آباد یک سالن غذاخوری تحت عنوان صدف ۲ که در گذشته در اختیار ‏مدیریت امور آموزشی بود با ظرفیت ۴۲۰ صندلی به غذاخوری خواهران افزوده شد و به منظور زیباسازی این غذاخوری ‏برای تمامی میز و صندلی‌ها، کاورهای پارچه‌ای تهیه شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اصلاح روشنایی غذاخوری پردیس اشاره کرد و بیان داشت: به منظور تجهیز غذاخوری خواهران، هشت دستگاه فر ایستاده با قابلیت هر ‏کدام ۱۰ بن‌ماری، جهت بهبود کیفیت برنج طبخ شده و توزیع غذا به صورت کاملاً گرم به مبلغ ۲.۱۶.۰۰۰.۰۰۰ ریال ‏خریداری و در غذاخوری صدف مستقر شد.
س.س ۵۱/ ل.م ۵۴


( ۱ )