مجتمع مراکز نوآوری اردبیل افتتاح شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری استان اردبیل، در این مراسم دکتر حبیب ابراهیمپور رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل اظهار داشت: به میمنت سفر پرخیر و برکت معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری مجتمع مراکز نوآوری استان راهاندازی شد تا در این مجموعه در گام اول چهار مرکز نوآور فعالیت خود را آغاز کنند.
دکتر ابراهیمپور خاطرنشان کرد: این چهار مرکز شامل مرکز نوآوری پویانمایی، رسانه و بازیهای رایانهای، مرکز نوآوری عسل و فرآوردههای آن، مرکز نوآوری گیاهان دارویی و داروی گیاهی و مرکز خدمات فناوری و کسب و کارهای نوپاست.
وی بیان کرد: در بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از این مرکز، با جدیدترین محصولات مراکز نوآور و شرکتهای دانشبنیان آشنا شدند تا بستر حمایتی بیشتر از این مجموعهها فراهم آید.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با بیان اینکه در ماههای اخیر و با هدف مقابله با ویروس کرونا اقدامات شاخصی توسط شرکتهای دانش بنیان در کنترل و پیشگیری از این بیماری انجام شده است، گفت: طراحی و تولید ربات حکیم و ماسک، تولید کابینهای ضدعفونی کننده، ژل ضدعفونی کننده، لباس ایزوله مخصوص کادر درمانی، ماسکهای حرارتی برای افزایش دمای ریه، سامانه تشخیص ویروس کووید– ۱۹ با اشعه ایکس و تولید شیلد ایزوله محافظ صورت و از دستاوردهای فناوران پارک است.
دکتر ابراهیمپور افزود: در کنار کمک ۲۰ میلیارد تومانی معاونت علمی رئیس جمهور در خرید ساختمان مرکز نوآوری ۱۰ میلیارد تومان نیز برای کمک به این شرکتها و به همین مبلغ اعتبار برای حمایت از مرکز نوآوری سلامت دانشگاه آزاد اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در کنار افتتاح مرکز نوآوری استان خطوط تولید جدید شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک را نیز افتتاح کرد و به صورت ویدئوکنفرانس با فعالیت چندین شرکت تولیدی و همچنین آزمایشگاه صنایع غذایی و بیوتکنولوژی آشنا شد.
به گفته دکتر ابراهیمپور آزمایشگاه بیوتکنولوژی به صورت رایگان برای استارتآپها ارائه خدمات میکند تا فضای توانمندی شرکتها و مجموعههای تولیدی فراهم آید.
وی به راهاندازی آزمایشگاه صنایع غذایی نیز اشاره کرد و گفت: این آزمایشگاه با توجه به راهاندازی مرکز نوآوری عسل دارای ارزش و اهمیت است که بخش عظیمی از تجهیزات آن از تهران خریداری شده و سرمایهگذار بخش خصوصی در استفاده و بهرهبرداری از آن تلاشی جدی انجام میدهد.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل اظهار کرد: در این جلسه سرمایهگذار بخش خصوصی که در تولید ماشین چاپ فعال بوده و به دنبال ارتقای شرکت دانش بنیان خود است، توضیحاتی را از روند فعالیت و اقدامات حمایتی پارک انجام داد تا با مساعدت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور ارتقای سطح شرکت دانش بنیان انجام شود.
*رونمایی از داروی گیاهی برای درمان رماتیسم و درد مفاصل
مراسم رونمایی از داروی گیاهی با نام تجاری «دیز یاغی» برای درمان رماتیسم و درد مفاصل با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و مسئولان استان اردبیل برگزار شد.
در این مراسم که در مجتمع مراکز نوآوری استان اردبیل انجام شد، در کنار رونمایی از این داروی گیاهی عقد قرارداد تولید داروی گیاهی با نام تجاری «دیز یاغی» مابین شرکت اعتمادطبیعت پیکسو و پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی انجام شد.
این داروی گیاهی که برای درمان رماتیسم و درد مفاصل موثر است در روزهای آینده وارد بازار خواهد شد تا به قیمت مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
پارک علم و فناوری استان اردبیل با راهاندازی مرکز نوآوری گیاهان دارویی در تلاش است تا با همکاری سایر نهادهای علمی فضای تولید دارو را از گیاهان مختلف طبیعی فراهم کرده و فرصت اشتغال برای جوانان فراهم کند.
ل.م ۵۴