توسط فناوران پارک علم و فناوری آذربایجان غربی؛
چراغ روکار گندزدای محیط تولید شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، مهدی امجدی مدیرعامل شرکت سایان الکتریک با بیان اینکه چراغ روکار «بتا یو وی سی» برای از بین بردن ویروس، باکتری و میکرو ارگانیسمهای محیط به کار میرود، اظهار کرد: این چراغ برای نخستین بار در کشور با بالاترین کیفیت طول موج توسط شرکت دانش بنیان سایان الکتریک از شرکتهای مستقر پارک علم وفناوری آذربایجان غربی تولید شده است.
وی ادامه داد: این چراغ توانایی از بین بردن ویروس، باکتری و میکروارگانیسمهای محیط را تا ۹۹.۹۹ درصد دارد.
امجدی با ابراز اینکه این محصول بدون ایجاد بو و طعم در محیط مواد غذایی آنان را استریل میکند، گفت: این محصول در فضاهای عمومی پرتردد، کاربرد بسیاری دارد و باقی نماندن مواد شیمیایی در محیط پس از ضدعفونی و زمان ضدعفونی کوتاه از دیگر مزیتهای این چراغ است.
مدیرعامل شرکت سایان الکتریک با اشاره به نیاز حداکثر ۲ ساعته برای گندزدایی از محیط توسط این دستگاه اضافه کرد: نمونه خارجی این محصول با کیفیت طول موج پایین با قیمت حدود ۲ میلیون تومان به فروش میرسد در حالی که محصول تولیدی این شرکت پایین تر از این میزان و حدود ۶۹۰ هزار تومان بوده و بهتر از نمونه خارجی است.
به گفته وی استفادهنکردن از مواد شیمیایی، سهولت در نصب و تعمیر و از بین بردن عموم ویروسها و باکتریها از ویژگیهای این محصول است.
امجدی با اشاره به توانایی تولید این شرکت دانشبنیان اظهار داشت: در صورت ثبت سفارش، این شرکت توانایی دارد ماهانه تا چهار هزار عدد چراغ «بتا یو وی سی» را تولید و روانه بازار کند و در صورت حمایت این میزان قابل افزایش است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: در مرحله نخست حدود ۳۰۰ عدد چراغ توسط وزارت بهداشت و برخی پزشکان ثبت سفارش شده است.
به گفته امجدی، ۹ هزار ساعت طول عمر این لامپ بوده و همچنین پنج سال گارانتی دارد.
ل.م ۵۴