برگزاری دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی

۳۰ مهر ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۵ کد : ۵۴۱۷ دستاوردهای دانشگاه ها
تعداد بازدید:۴۹۰
دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی با همت گروه علوم وصنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری دراین دانشگاه برگزارمی شود. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، ب...
دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی با همت گروه علوم وصنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری دراین دانشگاه برگزارمی شود.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، براساس این گزارش مهم ترین محورهای این همایش شامل: ایمنی وامنیت غذایی فرآورده ها و فناوری های نوین درصنعت غذا مدیریت ضایعات طراحی کارخانجات موادغذایی و بهینه سازی انرژی چالش ها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی بازارهای هدف صادراتی و راهکارهای نفوذ و نقش سیاست های حمایتی دولت می باشد.
گفتنی است زمان ارسال مقالات از 25 مهر لغایت 25 آبان 93 می باشد  وعلاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت همایش به آدرس اینترنتی nodc.ir  مراجعه کنند.