معرفی طرح‌های برگزیده دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم؛

تولید سس زرشک و دستیابی به فرمولاسیون بهینه آن توسط پژوهشگران دانشگاه بیرجند

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۳ کد : ۵۳۶۴۶ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۵۶۷
طرح تولید سس زرشک و دستیابی به فرمولاسیون بهینه آن توسط پژوهشگران دانشگاه بیرجند تهیه و به عنوان یکی از طرح های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور معرفی شد.
تولید سس زرشک و دستیابی به فرمولاسیون بهینه آن توسط پژوهشگران دانشگاه بیرجند

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، ارائه فرمولاسیون نهایی کاملاً ارگانیک به همراه نتایج ارزیابی مربوطه مورد انتظار که پس از تولید تعداد بیش از ۷۰ نمونه و انجام ارزیابی‌های مختلف، به دست آمده از جمله اقدامات انجام شده در این طرح بوده است.
تولید سس زرشک به صورت صنعتی و با استفاده از مواد و طعم دهنده‌های ارگانیک از دستاوردهای ویژه این طرح برگزیده است.
تهیه طعم و مزه های مختلف از این سس رژیمی از برنامه‌های آتی جهت توسعه طرح می‌باشد.
ل.م ۵۴


( ۱ )