چهارمین دوره معرفت افزایی همکاران امریه مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم برگزار شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، چهارمین دوره معرفت افزایی به مدت ۵ روز با حضور بیش از ۸۰ نفر از همکاران امریه مرکز جذب اعضای هیئتعلمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد.
مراسم افتتاحیه این دوره، در ساختمان دافوس (ولایت) دانشگاه امام حسین با حضور دکتر محمدرضا رضوان طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیئتعلمی وزارت علوم، دکتر حسن نادری، معاون اجرایی و برنامهریزی مرکز جذب اعضای هیئتعلمی وزارت علوم، حجتالاسلاموالمسلمین محمود پاکیزه، نماینده ولیفقیه در دانشگاه امام حسین (ع)، سید مصطفی رضوانی، مدیر نظارت، پیگیری و امور مشمولین مرکز جذب اعضای هیئتعلمی وزارت علوم و سخنرانی سردار حسین عیسایی آغاز شد.
سردار عیسایی با اشاره به شکلگیری ایده دانشگاه امام حسین در بحبوحه جنگ خاطرنشان کرد: ایده اولیه این دانشگاه در قرارگاه نوح سپاه شکل گرفت. در فاز عملیاتی این دانشگاه از سال ۶۲ اقدام به جذب دانشجو کرده و آموزشهای مربوط به اعزام به جبهه را انجام میداد. دانشگاه امام حسین شامل ۱۱ دانشکده و پژوهشگاه در ۲ حوزه علوم پایه و علوم غیر پایه است. علاوه بر این دو بخش نیز بخش پزشکی در قالب مجموعه بقیهالله به کار خود ادامه میدهد.
محمدرضا رضوان طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیئتعلمی وزارت علوم نیز در سخنانی با تشکر از زحمات همکاران امریه در دوره خدمت اظهار داشت: امیرالمؤمنین در خطبهای در نهجالبلاغه میفرمایند که «یَدَ اللَّهِ مَعَ الْجَمَاعَهِ» ما امروز در ایام مبارکی، جماعت پرشوری از جوانان پاک و مستعد را تشکیل دادهایم که بدون شک مسبوق به دعوت مبتکر و خالق دعای عرفه و صاحب اسم این دانشگاه بوده است.
رئیس مرکز جذب اعضای هیئتعلمی وزارت علوم با اشاره به اینکه دوره ضرورت خود را در دانشگاه امام حسین (ع) گذرانده و خاطرات خوبی از این دانشگاه نورانی دارد گفت: برای برعهده گرفتن مسئولیتهای فردای ایران خود را آماده کنید. امیدوارم شما بتوانید آینده جامعه خود را متحول کرده و منشأ خیر در آینده انقلاب اسلامی باشید.
در این دوره، کلاسهایی همچون امربهمعروف و نهی از منکر با تدریس حجتالاسلاموالمسلمین محمود پاکیزه، فرصتها و آسیبهای فضای مجازی با تدریس مهندس زهیر اصفهانی، اهمیت و جایگاه نماز با تدریس حاجآقا مروج، پرسش و پاسخ فقه سازمانی و احکام با تدریس حاجآقا منتظر، مباحث اقتصاد سیاسی با تدریس دکتر علی قاسمی، سبک زندگی اسلامی با تدریس حجتالاسلام فرجالله هدایت نیا و مباحث اعتقادی با تدریس حجتالاسلام پاکیزه برگزار شد.
علاوه بر این کلاسها، برنامههایی همچون شرکت در نماز جمعه، دعای پرفیض کمیل، ورزش و بازدید از اماکن و مجموعههایی همچون کهف الشهدا، باغ موزه دفاع مقدس و توانمندیهای دانشگاه امام حسین (ع) همچون نمایشگاه دائمی آب در این دوره برای شرکتکنندگان تدارک دیده شده بود و روز پایانی این دوره با تلاوت دعای پرفیض عرفه، اهدای جوایز و گواهینامه شرکت در دوره برای همکاران امریه به پایان رسید.
گفتنی است دورههای معرفت افزایی و توانمندسازی سربازان امریه باهدف ارتقای سطح معرفتی، بینش سیاسی و اعتقادی در طول مدت حضور خود در مجموعه وزارت علوم برابر برنامه زمانبندیشده از سال ۱۳۹۶ هر شش ماه یکبار برگزار شده است؛ اولین دوره از آن در شهر مقدس قم، دومین دوره در شهر نوشهر، سومین دوره در شهر مقدس مشهد و چهارمین دوره نیز در شهر تهران برگزار گردید.
ه. ع ۷۳/ ل. م ۵۴/ ع. ع ۵۷