با تلاش محققان دانشگاه فردوسی مشهد؛

قارچ صدفی صورتی تولید و برداشت شد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۰ کد : ۴۷۶۹۳ دستاوردهای دانشگاه ها
تعداد بازدید:۶۴۹
پژوهشگران دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به تولید و برداشت نمونه‌های قارچ صدفی صورتی در گلخانه‌ شدند.
قارچ صدفی صورتی تولید و برداشت شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه فردوسی مشهد، به گفته مسئول پایلوت قارچ واحد ویژه خدمات تخصصی علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، ویژگی عمده این تلاش ارزنده، مشارکت دانشجویان در مهارت‌آموزی و حضور در دوره سه‌ماهه کسب تجربه به شکل تئوری و عملی است، به‌نحوی‌که در تهیه و فرآوری کمپوست، مایه‌زنی، تهیه اسپاون (بذر قارچ)، پاستوریزه‌کردن بستر تا مرحله برداشت محصول، دانشجویان حضوری مؤثر داشته‌اند.
وی افزود: قرار است در راستای مهارت‌آموزی به دانشجویان، مدرسه فصلی قارچ راه‌اندازی و به ارائه آموزش‌های کاربردی مبادرت کرده و در این مدرسه، دانشجویان در هر مرحله و در هر فصل با پرورش و تولید یک‌گونه قارچ آشنا شوند.
قارچ صدفی صورتی یا سالمون (Plearotus-djamor) شامل مخلوطی از قارچ‌های صدفی صورتی‌رنگ است و دارای خاصیت دارویی و سرشار از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان، مواد معدنی، ترکیبات داروئی و عناصر مهم می‌باشد که می‌تواند در فرآورده‌های غذائی و درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
س.س51/ل.م54
 


( ۱ )