توسط محققان پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی صورت پذیرفت؛

تولید ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ‌ها با ارزش غذایی ۴ الی ۴۰ برابر سبزیجات معمولی

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۳ کد : ۴۷۶۷۹ دستاوردهای پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری
تعداد بازدید:۱۲۳۴
محققان یکی از شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد تحقیقات کشاورزی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی موفق به ﺗﻮﻟﻴﺪ سبزیجاتی با ارزش غذایی بالا به نام ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ شدند که این سبزیجات در ﻣﺤﻴﻂﻫﺎی ﻛﻨﺘﺮل ﺷﺪه داﺧﻠﻲ به‌صورت ﻃﺒﻘﺎﺗﻲ و ﻫﻴﺪروﭘﻮﻧﻴﻚ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮر ﻣﺨﺼﻮص پرورش می‌یابند.
تولید ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ‌ها با ارزش غذایی ۴ الی ۴۰ برابر سبزیجات معمولی

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، میکروگرین‌ها فرمی ظریف از گیاهان خوراکی جوان هستند که از بذر انواع سبزیجات تهیه می‌شوند و با وجود چنین اندازه کوچکی از طعم‌های قوی برخوردارند زیرا گیاهان حداکثر طعم و مزه خویش را در اولین مراحل رشد یعنی دوره میکروگرینی بروز می‌دهند.
مطابق مطالعات انجام شده مواد مغذی موجود در میکروگرین‌ها ۴ الی ۴۰ برابر سبزیجات معمولی می‌باشد و ۲۸ گرم از میکروگرین‌ها معادل ۵۰۰ گرم سبزیجات معمولی مواد مغذی دارند این گیاهان با آب تصفیه شده توسط فیلترهای مخصوص آبیاری می‌شوند و با کودهای ارگانیک تغذیه می‌شوند. در پرورش آنها از سموم و آفتکش‌ها استفاده نمی‌شود بنابراین دارای کیفیت بالابوده و کاملاً ارگانیک می‌باشند.
محصولات تولیدی این شرکت فناور شامل بیش از ۲۰ نوع گیاه مختلف با مصارف خوراکی و دارویی می باشد.
قابلیت پرورش گیاهان مختلف در تمام فصول سال، کاهش دو برابری هزینه‌های انرژی مصرفی برای تولید واحد محصول، عدم تخریب محیط زیست، کاهش چشمگیر مصرف آب، قابلیت نگهداری و حمل و نقل آسان از دیگر مزایای میکروگرین‌ها می‌باشد.
س.س ۵۱/ ل.م ۵۴