با هدف افزایش شناخت دانشگاهیان با تنوع فرهنگی و غذایی ملل مختلف؛

نخستین جشنواره غذای ملل دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۴ کد : ۴۷۴۴۸ دستاوردهای دانشگاه ها
تعداد بازدید:۷۶۹
اولین جشنواره غذای ملل دانشجویان غیرایرانی دانشگاه بوعلی سینا، در راستای افزایش شناخت دانشگاهیان با تنوع فرهنگی و غذایی ملل مختلف، در این دانشگاه برگزار شد.
نخستین جشنواره غذای ملل دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بوعلی سینا، در این جشنواره که با شرکت 9 کشور سریلانکا، بنگلادش، چین، افغانستان، عراق، یمن، سوریه، پاکستان و ونزوئلا برگزار شد، دانشجویان با پخت انواع غذاها و تهیه پیش غذا، دسر و شیرینی‌های کشور خود با یکدیگر رقابت کردند.
در این جشنواره یک روزه که به همت اداره همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه بوعلی سینا و با تعامل معاونت دانشجویی، فرهنگی و اداره کنسولی دانشجویان غیرایرانی این دانشگاه و با بازدید هیئت رئیسه دانشگاه و آحاد دانشگاهی همراه بود، بیش از 60 نوع غذا، پیش غذا، دسر و نوشیدنی سنتی از کشورهای مختلف عرضه شد.
در پایان، گروه‌های برتر برگزیده شدند و مقرر شد در مراسم ویژه‌ای از گروه‌های شرکت کننده و گروه های برتر تقدیر شود.
س.س51/ل.م54