در راستای توسعه صنعت غذای کشور و پژوهش های نوین غذایی؛

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشگاه فنی دانمارک قرارداد همکاری امضا کرد

تعداد بازدید:۴۷۰
در راستای توسعه حوزه صنعت غذای کشور و پژوهش های نوین غذایی، قرارداد انجام پروژه پژوهشی "تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی برخی پروتئین ها و هیدروکلوئیدهای غذایی" با دانشگاه فنی دانمارک (DTU) امضا شد.
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشگاه فنی دانمارک  قرارداد همکاری امضا کرد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در راستای سیاست های امنیت غذایی کشور، به عنوان یکی از ارکان مهم پدافند غیرعامل، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، در زمینه ارتقای سلامت و امنیت غذایی، پروژه مشترک پژوهشی را با دانشگاه فنی دانمارک آغاز کرد.

این پروژه که در قالب قرارداد پژوهشی بین المللی اجرا می شود با هدف تغییر ویژگی های عملکردی هیدروکلوئیدها و پروتئین ها در فرآورده های مختلف غذایی با استفاده از فناوری پلاسمای سرد و به منظور خودکفایی کشور در دستیابی به دانش فنی تولید افزودنی های با تکنولوژی روز دنیا در تولید اقلام مورد نیاز در صنعت غذا آغاز شده است.

دکترمحمدعلی حصاری نژاد عضو هیئت علمی گروه فرآوری مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مجری این طرح پژوهشی با بیان اینکه قرارداد پژوهشی حاضر در راستای گسترش تبادلات علمی و تحقیقاتی در زمینه علوم و صنایع غذایی منعقد شده است، گفت: پلاسمای غیرحرارتی تکنولوژی نوینی است که می توان با استفاده از آن، گروه های عاملی مختلف را بر سطوح مواد نشاند یا از تاثیر اکسیداسیون جزیی آن بر ترکیبات غذایی و بهبود ویژگی های نهایی فراورده های غذایی، استفاده کرد.

وی ادامه داد: با بدست آوردن اطلاعاتی در زمینه تغییر ویژگی های کاربردی هیدروکلوئیدها امکان استفاده بهینه از آنها در فرمول مواد غذایی فراهم می شود و با بررسی رفتار رئولوژیکی و ساختاری آنها می توان به درک بهتری از ریز ساختار و بافت این سیستم ها و شرایط مختلف تشکیل و پایداری آنها رسید.

دکترحصاری نژاد گفت: این طرح با هدف اصلاح ویژگی های ساختاری و عملکردی هیدروکلوئیدها و پروتئین های غذایی اجرا می شود.

ل.س ۴۲/ ر.ب ۴۵

کلید واژه ها: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی