توسط مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزارمی شود؛
نشست تخصصی ایمنی مواد غذایی در میوه و سبزی و فرآورده های آن
نشست تخصصی ایمنی مواد غذایی در میوه و سبزی و فرآورده های آن، وبا هدف آگاهی بخشی در زمینه منابع آلاینده و باقیمانده سموم توسط مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ۱۸ آذرماه سال جاری در مشهد برگزار می شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دراین نشست پیرامون محورهای باقیمانده سموم آلی، باقیمانده فلزات سنگین و آلودگیهای میکروبی میوه و سبزی و فرآوردههای آن بحث و تبادل نظر خواهد شد.
ل.س ۴۲/ ر.ب ۴۵