دکتر غفاری مهمترین سیاست های فرهنگی وزارت علوم را تبیین کرد؛
ایجاد انگیزه و توسعه فعالیت های مشارکت جویانه دانشجویان در فضای دانشگاه ها

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل ازدانشگاه حکیم سبزواری، دکترغفاری در ابتدای نشست با ابلاغ پیام تبریک و تشکر دکتر غلامی، وزیر علوم به دکتر مولوی در پذیرش تصدی مسئولیت مدیریت دانشگاه حکیم سبزواری، اظهارداشت: امیدواریم به لطف خداوند و ارتباط و تعامل سازنده ای که در بین مجموعه این دانشگاه و بخش های ستادی وزارت علوم وجود دارد، دانشگاه حکیم سبزواری همچون گذشته مسیر بالندگی و پیشرفت خود را ادامه دهد.
وی افزود: باید تلاش کنیم این فعالیت ها را بیشتر کنیم تا به هدف خود که داشتن یک دانشگاه موثر در همه ساحت های علمی، پژوهشی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است، دست یابیم.
دکتر غفاری، یکی از مهم ترین مشکلات فرهنگی در سطح دانشجویان را "کم شدن انگیزه و مشارکت دانشجویان و بی رغبتی آنها جهت حضور در فعالیت های مشارکتی" برشمرد و اظهار داشت: معتقدیم این حس عدم مشارکت زمینه ساز ایجاد مشکلات فراوانی در زندگی و آینده این دانشجویان و در سطح وسیع تر در جامعه خواهد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: دانشجو با حضور در این فعالیت ها است که برای زیستن در جامعه آماده می شود و حس مسئولیت پذیری را می آموزد.
وی با بیان اینکه انسجام و وحدت میان مجموعههای دانشگاه نقش مهمی در تحقق اهداف و اولویت های وزارت علوم دارد، گفت: رویکرد این وزارتخانه ایجاد انگیزه و استفاده از ایدههای مختلف وبه وجود آوردن فضایی مبتنی بر تضارب آرا در میان اعضای هیئت علمی است و بالندگی مجموعه دانشگاهی نیاز به تفکرات متعدد دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: مدیریت دانشگاهها باید تمامی تضارب افکار مجموعه دانشگاه را مورد بررسی قرار دهند و با سیاست و تدبیر از توان تمامی نیروی انسانی استفاده کنند.
دکتر غفاری عنوان داشت: خوشبختانه و با توجه به حضور موثر دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری در جشنواره ملی حرکت و همچنین رصد گزارش هایی که از فعالیت های دانشجویان دانشگاه به وزارت ارسال شده است، مشارکت دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری را در فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی مثبت دیدم.
در ابتدای این نشست دکتر مولوی، سرپرست دانشگاه حکیم سبزواری گزارشی اجمالی از فعالیت های فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه را ارائه کرد.
س.س ۱۳۵۱/ ر.ب ۱۳۴۵