آغاز اجرای طرح احیای نان کامل دردانشگاه الزهرا(س)

۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۹ کد : ۳۰۱۶۹ دستاوردهای دانشگاه ها
تعداد بازدید:۱۱۴۲
همزمان با آغاز هفته سلامت و در راستای تحقق یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی که توجه به تولید غذای سالم است و با توجه به نقش زنان در توسعه وبهسازی سلامت خانواده، طرح احیای نان کامل دردانشگاه الزهرا(س) آغاز شد.
آغاز اجرای طرح احیای نان کامل دردانشگاه الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، براساس این طرح ضمن توزیع نان کامل و سالم دردانشگاه الزهرا (س) جهت بهره مندی جامعه دانشگاهی الزهرا، این نان برای اولین بار در سطح شهر تهران نیز توزیع می شود.

از جمله فوائد اجرای این طرح شامل: حذف جوش شیرین، حذف آرد سفید، حذف ضایعات، حذف شعله مستقیم، غنی سازی نان با افزایش زمان استراحت خمیر، غنی سازی نان با افزایش زمان پخت نان در تنور، غنی سازی نان با استفاده از آرد سبوس دار، غنی سازی نان با مصرف مخمر، غنی سازی نان با مصرف کنجد، پوکسازی نان با حذف وردنه و پهن کردن چانه بادست، احیای نان ملی با تلفیق دستاوردهای صنعتی وآمیزه های سنتی، پخت آسان تر آردهای ضعیف به واسطه کم کردن پهنای چانه، رفع معایب ماشین های دوار واستفاده بهینه از آنها، اشتغال زائی در نانوائی های سنتی و ایمن سازی مردم از ابتلا به دیابت، چاقی، چربی خون وفشار خون می باشد.

گفتنی است این طرح با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه الزهرا و مدیریت باشگاه نان کامل اجرا می شود.

کلید واژه ها: الزهرا(س)