حمایت همه جانبه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از سیاست های رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تحقق اقتصاد مقاومتی

۱۳ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۲:۲۲ کد : ۲۱۴۰۷ آرشیو قدیمی
تعداد بازدید:۵۸۲
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکترکدخدایی طی این نامه به کلیه موسسات و نهادهای ذی ربط عنوان کرد: اینک که رهبرفرزانه انقلاب اسلامی(حفظه الله و ادام ظلاله علی رؤوس الامه) با درایتی حکیمانه و آگاهی کامل از شرایط حساس کنونی و در پی تحقق حماسه ی سیاسی، لزوم خلق حماسه اقتصادی را به ملت شریف ایران اسلامی یادآور شده و با تبیین دیدگاه های خردمندانه خویش سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ فرمودند، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی نیز با پیروی از منویات معظم له، و با رویکردی جهادی و در راستای مأموریت خویش به ندای ایشان لبیک گفته و با بسیج تمامی امکانات علمی و تخصصی خود در تحقق بخشیدن به اصول تبیین شده در حوزه ایمنی و امنیت غذایی از هیچ تلاشی فروگذارنمی نماید و به همین منظور ضمن اعلام آمادگی کامل خود برای همکاری با مسئولان نظام درحوزه های مرتبط موارد ذیل را در اولویت و دستور کار اعضای هیئت علمی و ستادی پژوهشکده قرار داده است: -تأمین تجهیزات و منابع انسانی متخصص درپروژه های تحقیقاتی با رویکرد تولید محصول، دانش فنی بومی، افزایش تولید و بهره وری در حوزه صنایع غذایی -ارائه مشاوره رایگان به صاحبان صنایع، کارآفرینان، تولیدکنندگان، شرکت های دانش بنیان در جهت ارتقای فناوری تولید فرآورده های غذایی و افزایش کمی و کیفی محصولات - پشتیبانی علمی و فنی در رفع چالش های تولیدی حاضر به منظور کاهش ضایعات و تولید فرآورده های با ارزش افزوده - تعمیم و انتقال یافته های پژوهشی به متقاضیان سرمایه گذاری، شرکت های دانش بنیان و کارآفرینان- ارائه حمایت های علمی و پژوهشی در جهت بهبود تولید و افزایش کیفیت محصولات بومی - فراهم سازی زیرساخت های نرم افزار و سخت افزاری اجرای پروژه های نوآورانه در حوزه صنایع غذایی در راستای تولید و ارتقای کمی و کیفی محصولات جدید وی در پایان ابراز امیدواری کرده است این پژوهشکده نیز همگام با سایر نهادها و دستگاه های علمی و اجرایی کشور نقشی هرچند کوچک را درتحقق اهداف و سیاست های تبیین شده دراقتصاد مقاومتی ازسوی مقام معظم رهبری ایفا کند.