رئیس دانشگاه شهیدباهنر کرمان: تهیه غذای دانشجویی باید با استفاده از مواد اولیه و با کیفیت صورت گیرد

۳۰ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۹ کد : ۱۱۲۶۵ دستاوردهای دانشگاه ها
تعداد بازدید:۷۲۵
دکترطاهر رئیس دانشگاه شهیدباهنرکرمان، در بازدید از سلف دانشجویی این دانشگاه برضرورت استفاده از مواد اولیه و با کیفیت در غذای دانشجویان تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،دکتر طاهر در این ...
رئیس دانشگاه شهیدباهنر کرمان: تهیه غذای دانشجویی باید با استفاده از مواد اولیه و با کیفیت صورت گیرد
دکترطاهر رئیس دانشگاه شهیدباهنرکرمان، در بازدید از سلف دانشجویی این دانشگاه برضرورت  استفاده از مواد اولیه و با کیفیت در غذای دانشجویان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،دکتر طاهر در این خصوص اظهار داشت :  تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای تمامی وعده های غذایی باید با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی صورت گیرد و نظارت علمی و عملی بر کیفیت و کمیت آن وظیفه مسئولان دانشگاه است وامیدواریم دراین مسیر بتوانیم رضایت دانشجویان و کارمندان دانشگاه را فراهم کنیم.